Többes vagy Kettes kaland?
Témavezetőzsuzska
Kedves Fórum társak.Megvilágosodni szeretnénk.Ha hármasra keresve chat-re hívunk valakit miért szeretné,kérdezi meg rögtön ha a hölgy esetleg a későbbiekben  kettesben lenne e vele.Innen akar örök életre társat választani,vagy a való életben nem tud találni?Ilyenkor mi a lehetséges válasz?
Áttekintés
A téma indult
A témát olvashatja
Bárki
Hozzászólhat
Bárki
Hozzászólások száma
6
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

1
N3m tudom a msgam neveb3n beszelhetekbén felvallatam a biszexualitásom en vslóban szért keresek 3astcmert szeretnék kipróbalni dolgokst a pain egy nővel együtt nek sksrom elszeretni s nőtchiszen ők iránsítsnsk ők egy pár de valóban sokan lehetnek skik nem így lá5ják voltreszem ilyenben de még maradt bennem szenvedély es vagy egy két dologra ez csak az én velemenyem es bocsi hogy beleszóktam
Aki ilyet kérdez, az még nem élte át a többes adta örömöket. Hiszen ez egész más érzés, másról is szól.
Gondolom, valójában egy női szexpartnert keres, csak azt nem talált.
Valószínű az a nyomorult pasi társat keres és nem szex partnert. Nekem eszembe sem jutna, hogy megpróbáljam elszeretni a férjtől a női partnerét.
előzmény
Szánalmas mutatvány ez a pasik részéről...
Valóban sokan csak kenyszeredetten vállalják a hármast, hogy nőhöz jussanak 
Sok minden lehet mögötte :) Mi úgy tapasztaltuk, hogy sokan szeretnének úgy "hozzám jutni" (bocsánat a csúnya kifejezésért), hogy félig-meddig kényszerből vállalják a hármast... remélve, hogy annyira tetszik nekem a dolog, hogy később hátha... Lehet, hogy van, ahol így működik, de nekem nehezen mutatna valaki olyat egyetlen este alatt, ami miatt kihagynám a férjemet :)

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.